Θεσσαλονίκη: Οδηγός χωρίς δίπλωμα δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ και «καρφώθηκε» σε Ι.Χ. και μπάρες
Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον αλλοδαπό οδηγό.

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με την Καραολή και Δημητρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε 33χρονο αλλοδαπό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Κατά την πορεία, ο 33χρονος προσέκρουσε σε δύο προπορευόμενα οχήματα και στη συνέχεια σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να ανατραπεί.
Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η Νίκη Αξού ξεκίνησε τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοκόζογλου
18 Αυγούστου 2025 -
Η πρώτη του Αυτοκράτορα
18 Αυγούστου 2025 -
Αλμωπία: Στο... τέρμα του μήνα τα 15α Ριζοχωρίτικα
18 Αυγούστου 2025 -
Τετραγωνισμός του κύκλου!
18 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ