close search results icon

Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες απέκλεισαν την πρόσβαση από την Μουδανίων προς το αεροδρόμιο Μακεδονία (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μετά τον αιφνιδιασμό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις- διμοιρία των ΜΑΤ και ομάδα συλλήψεων- κατέφθασαν στο σημείο αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Τη δίοδο προς το αεροδρόμιο από την έξοδο του ΔΙΠΑΕ έχουν αποκλείσει αγρότες με τα τρακτέρ τους, που με μια κίνηση αντιπερισπασμού έφτασαν μέχρι εδώ, από το μπλόκο «Πράσινα Φανάρια».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΔH

Οι αγρότες με περίπου 30 τρακτέρ αποσπάστηκαν από το μπλόκο που έχει στηθεί, εδώ και μέρες, στα “Πράσινα Φανάρια” και με την ενίσχυση άλλων συναδέλφων τους κατευθύνθηκαν προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν την αστυνομία και να αποκλείσουν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Μετά τον αιφνιδιασμό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις- διμοιρία των ΜΑΤ και ομάδα συλλήψεων- κατέφθασαν στο σημείο αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Νωρίτερα μερικά τρακτέρ από τα Πράσινα Φανάρια κινήθηκαν προς την έξοδο της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής για αεροδρόμιο, συναντώντας μπροστά τους κλούβες της ΕΛΑΣ.

Ο λόγος της κίνησης αυτής ήταν να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός ώστε τα υπόλοιπα τρακτέρ μέσα από χωματόδρομο και μέσα από την ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο.

Αυτή την ώρα έχουν αποκλείσει τη στροφή στο ύψος του ΔΙΠΑΕ. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

a2.jpeg
a3.jpeg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ