close search results icon

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικες ξυλοκόπησαν 15χρονη και το βιντεοσκόπησαν -Της έστησαν παγίδα

Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικες ξυλοκόπησαν 15χρονη και το βιντεοσκόπησαν -Της έστησαν παγίδα

Πέντε ανήλικες έχουν συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός της 15χρονης από συνομήλικές της. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στη περιοχή της Τούμπας.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει πέντε ανήλικες, όλες τους 15 ετών, οι οποίες συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, διακρίνεται η 15χρονη να δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, ενώ μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό. Το βίντεο του ξυλοδαρμού ανάρτησαν οι ανήλικες στα Social Media.

Οι ανήλικες δράστριες κατηγορούνται για εξύβριση και σωματικές βλάβες, ενώ αναζητείται μία ακόμα για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αναζητούνται τρεις γονείς

Οι Αρχές προχώρησαν σε επτά συλλήψεις γονέων που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Επίσης, τρεις γονείς αναζητούνται για να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το θύμα και οι 15χρονες που φέρεται να την χτύπησαν, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου έδωσαν καταθέσεις και εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Ο φάκελος με τη δικογραφία θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης στο Mega, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα internet cafe, την έβγαλαν έξω λέγοντας ''έλα να σου πούμε κάτι''. Την πήραν σε μία πιλοτή, όπου εκεί τη φτύσανε και τη χτύπησαν. Μετά έφυγαν και πήγε ένας πιτσιρικάς να τη σηκώσει» είπε ο πατέρας της 15χρονης.

 iefimerida.gr

Φωτογραφία shutterstock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ