close search results icon

Θεσσαλονίκη: Ψώνια τελευταίας στιγμής για την Τσικνοπέμπτη – Ακριβά τα κρέατα σύμφωνα με τους καταναλωτές (ΦΩΤΟ+Video)

Που κυμαίνονται οι τιμές. 

Οι Θεσσαλονικείς, ένα 24ωρο πριν το καθιερωμένο τσίκνισμα, μετέβησαν σήμερα το πρωί στο Καπάνι με σκοπό να αγοράσουν τα απαραίτητα. «Έχει κίνηση φέτος, έχουμε καλά προϊόντα και περιμένουμε τον κόσμο να ψωνίσει. Ο κόσμος προτιμάει σουτζουκάκια, μπιφτέκια, σουβλάκια για να ψήσει και να φάει», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μπούρας, κρεοπώλης.

Όσον αφορά τα προϊόντα που ψωνίζουν κυρίως οι καταναλωτές για την Τσικνοπέμπτη οι τιμές κυμαίνονται από 5-7 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα χοιρινά σουβλάκια έχουν 7€ το κιλό, τα παιδάκια και οι μπριζόλες 6€, οι πανσέτες 7,5€ και τα λουκάνικα είναι στα 6€ το κιλό.

Σύμφωνα με τους καταναλωτές, οι τιμές των κρεάτων φέτος είναι αυξημένες σε σχέση με πέρυσι παρόλο που ήλπιζαν για κάτι καλύτερο. «Ψώνισα μπιφτέκια, κοτόπουλο και κιμά για να τσικνίσουμε. Οι τιμές είναι πολύ πάνω, είναι τσιμπημένες. Εγώ για αυτά τα κρέατα πλήρωσα 45€. Μειώνουμε αναγκαστικά τις ποσότητες σε σχέση με παλαιότερα», δήλωσε στην καρφίτσα καταναλωτής.

screenshot-7-U8JRA.png

Η αγοραστική κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, την ημέρα της Τσικνοπέμπτης αφού σύμφωνα με τους κρεοπώλεις, οι καταναλωτές είναι της τελευταίας στιγμής.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ