close search results icon

Θεσσαλονίκη: Σε κυκλοφορία το διανοιγμένο τμήμα της Αγίου Δημητρίου

Θεσσαλονίκη: Σε κυκλοφορία το διανοιγμένο τμήμα της Αγίου Δημητρίου

Στη χρήση των οδηγών παραδόθηκε το τμήμα της Αγίου Δημητρίου από την Κατσιμίδη μέχρι και την οδό Μήλου, μεταξύ Τριανδρίας και Τούμπας, όπου η Διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τη διάνοιξη, που αποτελούσε αίτημα κατοίκων και επισκεπτών επί δεκαετίες.

«Ένα έργο που ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στη δική μας θητεία, εξελίσσεται σε χρόνους ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Προχωρήσαμε στις αναγκαίες απαλλοτριώσεις και κατεδαφίσεις, σχεδιάσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση, ώστε επιτέλους η διάνοιξη της Αγίου Δημητρίου να γίνει πραγματικότητα», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας ότι από τη μία πλευρά διευκολύνεται η κίνηση στο πλαίσιο μιας συνολικής προσέγγισης στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και από την άλλη όλη η περιοχή αναβαθμίζεται με σειρά παρεμβάσεων.

Η διάνοιξη της Αγίου Δημητρίου αποτελεί μια κομβική κυκλοφοριακή παρέμβαση, που προσφέρει κυκλοφοριακές ανάσες σε όλη την πόλη αλλά και μια γρήγορη έξοδο προς τον περιφερειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ