close search results icon

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο: «Η κοπέλα πετάχτηκε στο οδόστρωμα σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών» λέει ο οδηγός

Θεσσαλονίκη – Τροχαίο: «Η κοπέλα πετάχτηκε στο οδόστρωμα σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών» λέει ο οδηγός

«Η κοπέλα πετάχτηκε στο οδόστρωμα, ο εντολέας μου προσπάθησε να φρενάρει και επιχείρησε να κάνει ελιγμό. Η 19χρονη επέλεξε να περάσει από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση» υποστήριξε ο δικηγόρος του 26χρονου που εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

Ο κ. Σπυράτος ανέφερε για τον 26χρονο πως έδωσε μια πλήρη απολογία και κράτησε μια ειλικρινή στάση όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως ενώπιον των αρχών. «Η κοπέλα επιχείρησε να διέλθει την Εγνατία απότομα και ξαφνικά. Ο εντολέας μου οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με φυσιολογικές για την ώρα και την στιγμή συνθήκες και η πορεία του έχει καταγραφεί από πριν. Η κοπέλα επέλεξε να περάσει από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση. Σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο υπάρχει διάβαση πεζών. Η κοπέλα πετάχτηκε στο οδόστρωμα, ο εντολέας μου προσπάθησε να φρενάρει, επιχείρησε να κάνει ελιγμό» περιγράφει ο κ. Σπυράτος προσθέτοντας πως το τροχαίο ατύχημα είχε μια δυσάρεστη κατάληξη και εξέλιξη. «Μία νέα κοπέλα βρίσκεται στη ΜΕΘ, ένα γεγονός που μας φορτίζει όλους, και ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος».

Παράλληλα, αμφισβήτησε τους μάρτυρες που έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ, οι οποίοι υποστήριξαν ότι την πάτησε δύο φορές, κι υποστήριξε ότι τα περί εγκατάλειψης είναι παραφιλολογίες, καθώς «στερούταν νομιμοποητικών εγγράφων και για αυτό πάνω στο σοκ του εγκατέλειψε το σημείο. Αυτό είναι λάθος, το οποίο αποκατέστησε με την εμφάνισή του στις αρχές. Θέλει ακόμη να μιλήσει με τους γονείς του κοριτσιού γιατί είναι συγκλονισμένος».

Σημειώνεται πως ο 26χρονος θα μεταφερθεί στην υποδιεύθυνση Αλλοδαπών ώστε να κρατηθεί για την παράνομη παραμονή του στη χώρα, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για τραυματισμό και εγκατάλειψη.

Σε περίπτωση που η άτυχη φοιτήτρια καταλήξει θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας.

thesstoday

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ