close search results icon

Θεσσαλονίκη: «Χαριστική βολή τα απογευματινά χειρουργεία» φωνάζουν οι γιατροί έξω από την 3η ΥΠΕ

Θεσσαλονίκη: «Χαριστική βολή τα απογευματινά χειρουργεία» φωνάζουν οι γιατροί έξω από την 3η ΥΠΕ

Ως χαριστική βολή στο ήδη «γκρεμισμένο» Εθνικό Σύστημα Υγείας χαρακτηρίζουν το μέτρο για απογευματινά χειρουργεία οι υγειονομικοί των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν η ενίσχυση του ΕΣΥ θα επιτευχθεί μόνο με άμεση πρόσληψη μονίμου προσωπικού καθώς και νομιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Δεκάδες μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα γραφεία της 3ης ΥΠΕ φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

https://www.youtube.com/watch?...

«Όλα αυτά που ζούμε καθημερινα μέσα στα νοσοκομεία με την τεράστια υποστελέχωση και τις ελλείψεις προσωπικού που οδηγούν στοές τεράστιες λίστες αναμονής, στην εργασιακή εξουθένωση και εξόντωση των υγειονομικών και στο απαράδεκτο καθεστώς της μη νομιμοποιήσεις των χιλιάδων συμβασιούχων συναδέλφων μας είναι αποτελεσμα της διαχρονικής πολιτικής υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης του εθνικού συστήματος υγείας» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Καραχρήστος.

aperghia-ghiatron.jpg

Πηγή: thesstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ