close search results icon

Θετικό δείγμα για τον Μακεδονικό απέναντι στον ΠΑΟΚ Β

Θετικό δείγμα για τον Μακεδονικό απέναντι στον ΠΑΟΚ Β

Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τελικό σκορ 1-1, στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο των «πράσινων», με τον Μπράντονιτς και τον Σαραγιώτη να πετυχαίνουν τα δύο γκολ από τις δύο ομάδες.

Από την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη ξεχώρισε ο Μπουλάτοβιτς με πολλές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, ενώ από τους «ασπρόμαυρους» ο Ρικάρντο και Μπράντονιτς ήταν αυτή με τις περισσότερες ενέργειες στον αγώνα.

O Μπράντονιτς άνοιξε ο σκορ, ισοφάρισε ο Σαραγιώτης

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα η ομάδα του Γκαρσία βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ με τον Μπράντονιτς , μετά από ωραία αντεπίθεση.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και πίεσαν ψηλά, μετά το πέρασμα των πρώτων λεπτών ο Μακεδονικός ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Μπουλάτοβιτς έκανε το πρώτο σουτ για τους γηπεδούχους από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπαλωμένου.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλάτοβιτς, ο Λισγάρας επωφελήθηκε από τις κόντρες, πασάροντας στον έτερο κεντρικό αμυντικό των «πράσινων», Σαραγιώτη, οποίος με τακουνάκι έκανε το 1-1, μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ήταν και πάλι για τους παίκτες του Μακεδονικού, με τον Σαραγιώτη να πιάνει την κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων» να μπλοκάρει τη μπάλα.

Μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, στα οποία ο ΠΑΟΚ Β πίεσε και πέτυχε το γκολ, ο Μακεδονικός ισορρόπησε τον αγώνα και έφτασε και στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βγει στην κόντρα με γρήγορες μεταβιβάσεις, χωρίς όμως να απειλήσει τη εστία του «δικεφάλου».

Πιο απειλητικός ο ΠΑΟΚ, στην κόντρα προσπάθησε ο Μακεδονικός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τρεις αλλαγές με τους Σελιμάι, Νινούα και Πανίδη να περνούν στις θέσεις των Τασιούρα, Δαρέλα και Γκορντετζιάνι αντίστοιχα. Από την πλευρά του Μακεδονικού πέρασε ο Ιωαννίδης στη θέση του Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια.

Με τον Μπουλάτοβιτς απείλησαν ξανά οι γηπεδούχοι, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου.

Ο Πανίδης με πανέμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Μπράντονιτς ανάμεσα στις γραμμές, με τον τελευταίο να φέρνει τη μπάλα εξαιρετικά μπροστά του, αλλά στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Ιωαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να βγουν στην αντεπίθεση. Ο Πανίδης είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των «ασπρόμαυρων» στον αγώνα, αλλά ο γκολκίπερ του Μακεδονικού απέκρουσε με τα πόδια στο τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ελάχιστες φορές μπροστά από την εστία του Μπαλωμένου αλλά τα σουτ των παικτών του Μακεδονικού κατέληγαν είτε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του «δικεφάλου», είτε άουτ.

Μακεδονικός ( Προπονητής: Γιώργος Αμανατίδης ): Γουναρίδης (Ιωαννίδης 45΄), Μπρατσιάνι, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Τσουκάνης, Σαραντίδης, Μπουλάτοβιτς, Γαρύφαλλος, Λεωνιδόπουλος, Σάντσεθ (Σιμόνι 65΄)

ΠΑΟΚ Β ( Προπονητής: Πάμπλο Γκαρσία ): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Γιαξής, Τασιούρας (Σελιμάι 45΄), Κιτσάκης (Τσοπούρογλου), Δαρέλας (Νινούα 45΄), Ουεντραόγκο, Κουαλιάτα (Σπυρίδης 60΄), Ρικάρντο, Μπράντονιτς (Σμυρλής 60΄), Γκορντετζιάνι (Πανίδης 45΄)

ΠΗΓΉ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ