close search results icon

Θοδώρα Τζάκρη: Για πιο θέμα είπε "τον ήπ@@με"! (video)

Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια, όπου ήταν η κυρίως ομιλήτρια της εκδήλωσης-προσυνεδριακού διαλόγου.

Πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με θέμα τον Προσυνεδριακό Διάλογο το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο “Εληά” με ομιλήτρια την Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Γραμματέας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο οποίος προλόγισε και την κ. Τζάκρη. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει στοχευμένες πολιτικές δράσεις και μετά την εφαρμογή του κύκλου ανασυγκρότησης να κηρυχθεί η αντεπίθεση.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, στην ομιλία της, παρουσίασε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος και το πολιτικό σκεπτικό πίσω από αυτές.

«Η ακρίβεια στην Ελλάδα δεν είναι εξωγενής αλλά οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πληθωρισμό απληστίας και στις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε στα ίδια πλαίσια στο Σύστημα Υγείας και στους Ανθρώπους εργασίας.

Επιπλέον, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικεντρώσει τις ενέργειές του στην ακρίβεια, στη στεγαστική κρίση, στο ιδιωτικό χρέος.

Τι ακριβώς γίνεται στα πολύχρωμα τιμολόγια

«Ξέρετε, δεν φτάνει μόνο ότι βάζει 30 ευρώ εγγύηση. Αν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό στην ώρα του – αυτό περνάει στα ψιλά γράμματα – θα δεις ένα “καπέλο” που μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό 35% στην κιλοβατώρα, και αν προσθέσεις πάνω σ’ αυτό το ΦΠΑ που αυξάνεται, πάνε σε ένα κόστος, – μόνο και μόνο επειδή είσαι ληξιπρόθεσμος -, που σημαίνει πως είσαι ληξιπρόθεσμος επειδή έχεις αδυναμία να πληρώσεις, σε μια επιβάρυνση της τάξεως του 50-60%.» είπε η κ. Τζάκρη σχετικά με τα πολύχρωμα τιμολόγια ηλεκτρικούς ρεύματος.

Στα αγροτικά «τον ήπιαμε»

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα, η κ. Τζάκρη, είπε πως, «κατά τα κοινώς λεγόμενα, στα αγροτικά “τον ήπιαμε”». «Είναι μια τάξη συγκριτική. Δεν έχουμε στελέχη.»

«Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομίας είναι ο πρωτογενής τομέας, της παραγωγής, ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διαδικασία 100 ανθρώπων, τρία στελέχη αγρότες, κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναπτυξιακά συνέδρια σε Κοζάνη και Λάρισα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίστηκε, προχώρησε σε αναπτυξιακά συνέδρια ανά την Ελλάδα.

Το πρώτο αναπτυξιακό συνέδριο θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 4 Φεβρουαρίου και το δεύτερο έξι μέρες αργότερα στη Λάρισα.

Βέροια – Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – ερωτήσεις και τοποθετήσεις μελών (24/1/2024)

πηγή: verianet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ