close search results icon

Θωμάς Ψαθάς: "Πάντα δίπλα στους συναδέλφους του"

"Δεν έθιξε ποτέ κανέναν, τους άκουγε όλους με υπομονή και σεβασμό". 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Τον επικήδειο λόγο προς τον Πέτρο Ντιντιλά, ανέλαβε να εκφωνήσει ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Οδηγών και Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών "Άγιος Χριστόφορος", Θωμάς Ψαθάς. 

Σε κλίμα συγκίνησης και με κυρίαρχη τη θλίψη από τον χαμό του μέχρι πρότινος Προέδρου του Σωματείου, ο κ. Ψαθάς ανέφερε τα εξής:

Αγαπητέ μας πρόεδρε, συνάδελφε και κυρίως αγαπητέ φίλε,

Στην μακρόχρονη σχέση μας ομολογουμένως ποτέ δεν πέρασε από το  μυαλό μου η σκέψη ότι θα στέκομαι με σεμνότητα μπροστά από τη σορό σου, για να σου εκφωνήσω επικήδειο λόγο. Δεν θέλω να το πιστέψω και να το δεχθώ. Και όμως, ο καθορισμός της μοίρας μας και  κυρίως φυσικά ο θάνατος είναι πάνω από την ανθρώπινη δύναμη και  έξω από την ανθρώπινη επιθυμία. 

Θα αποφύγω τετριμμένα λόγια και  φράσεις κλισέ, με τα οποία ποτέ δεν είχες καλή σχέση και με απλότητα και σεβασμό θα πω δυο λόγια ξεχωριστά για το σεμνό σου πρόσωπο. Ήσουν πάντα δίπλα στους συναδέρφους, έκανες το καλύτερο για το κλάδο μας. Θίχτηκες μα ποτέ δεν έθιξες κανέναν. Έδειχνες σεβασμό και άκουγες ότι είχε ο καθένας να σου πει. Πάντα ενεργούσες πάνω από το προσωπικό σου συμφέρον. 

Η σεμνότητα και η ευγένεια της ψυχής σου σε έκανε να ξεχωρίζεις. Το 2013 που ανέλαβα το ταξί, στάθηκες δίπλα μου, μου έμαθες πολλά, μαζί προσπαθήσαμε για το καλό του κλάδου. Το γραφείο θα είναι άδειο χωρίς εσένα. 

Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έχω εισπράξει από εσένα. Όλοι οι συνάδερφοί σου θα σε θυμόμαστε με αγάπη, Θα μας λείψεις Πέτρο.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

ΨΑΘΑΣ ΘΩΜΑΣ, αντιπρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Δήμου Πέλλας «Ο Άγιος Χριστόφορος»

screenshot-5-1Yyxn.png
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ταξί Γιαννιτσών "Άγιος Χριστόφορος". Δίπλα από τον άτυχο Πρόεδρο Πέτρο Ντιντιλά, ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Ψαθάς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ