close search results icon

Τι αποφασίστηκε στον ΠΑΟΚ: Αστοχίες και σχεδιασμός στο τραπέζι, τελικό πλάνο σε Ιβάν!

Είναι κοινά αποδεκτό πως η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του ΠΑΟΚ και των Λουτσέσκου - Μπότο για τις αστοχίες της φετινής σεζόν αλλά και για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Κατατίθεται πλάνο στον Ιβάν Σαββίδη, επικοινωνείται και στον κόσμο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει από κοινού με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εξελίξεις μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Με πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των Λουτσέσκου, Μπότο, Καρυπίδη και των διοικητικών Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα, Κυριάκου και Φωτιάδη.

Αναλύθηκε απ' όλους εκτενώς η φετινή χρονιά και οι αστοχίες των ασπρόμαυρων, με τους υπευθύνους να παίρνουν τον λόγο, αναλόγως τον τομέα που συμμετείχε ο καθένας, τον ρόλο του αλλά και τις αρμοδιότητες του. Είναι κοινά αποδεκτό πως η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο και με κακή εμφάνιση, ωστόσο, άπαντες καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα, αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά την κατάσταση.

Από πλευράς ιδιοκτησίας, ζητήθηκαν οι απόψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες ενώ μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε εκκαθάριση του ρόστερ, δίνοντας παράλληλα μάχη με το χρόνο προκειμένου να καλύψει κενά και αδυναμίες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αλλά και να ενισχυθεί σε ποιότητα και προσωπικότητα, κατόπιν επιθυμίας του προπονητή!

Το πιο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την σύσκεψη είναι πως θα κατατεθεί ένα σχέδιο στον Ιβάν Σαββίδη, που θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν ενώ αποφασίστηκε πως θα επικοινωνηθεί εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ