close search results icon

Τη ΜΕΒΓΑΛ επισκέφτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Γεωργαντάς

Τη ΜΕΒΓΑΛ επισκέφτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Γεωργαντάς

Για την επίσκεψη του κ. Γεωργαντά έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων της βιομηχανίας Βασίλειος Ζωγραφίδης. 

Ειδικότερα: "Υποδεθήκαμε σήμερα, στη ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης , τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιο Γεωργαντά, τον υπουργό, συνόδευαν οι βουλευτές Θ. Καράογλου, και Δ. Βαρτζόπουλος, ο Γιώργος Κεφαλάς, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Θεσσαλονίκης και ο Σ. Αναγνωστόπουλος δήμαρχος Χαλκηδόνας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χατζάκος ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της ΜΕΒΓΑΛ και τις σχέσεις που διέπουν την εταιρεία με την κτηνοτροφία και τους κτηνοτρόφους καθώς και την προοπτική των διεθνών συνεργασιών

Ο Υπουργός συνεχάρη τη Διοίκηση της εταιρείας για το καλό κλίμα που έχει διαμορφώσει στις σχέσεις με τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους. Επιπλέον πρόσθεσε ότι για μία σειρά από ευαίσθητα θέματα του χώρου των τροφίμων έχει ανοίξει ατζέντα, για την οποία θα ζητηθεί και η άποψη της γαλακτοβιομηχανίας.

ο Υπουργός βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πληγείσα από την ανεμοθύελλα περιοχή μας και δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι παρούσα, δίπλα στους αγρότες και οι ζημιές στις καλλιέργειες όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφές θα δοθούν το συντομότερο δυνατόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ