close search results icon

Το 11ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός!

Πέμπτη 29, Παρασκευή 30 Ιουνίου και Σάββατο 1 Ιουλίου στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς!

Το 11ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός!

Το Open Air Party μπαίνει στη 2η δεκαετία της ζωής του και το γιορτάζει με ένα γεμάτο πρόγραμμα από εκδηλώσεις για τους πιο μικρούς μέχρι και τους πιο μεγάλους επισκέπτες του. Με πολλούς γνωστούς και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και μια διοργάνωση με την υπογραφή και τη σφραγίδα των γιαννιjazz.

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου το πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη! Για τρεις μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.

Θεματικοί παιχνιδότοποι πρωί και απόγευμα, μουσικοπαιδαγωγικά διαδραστικά δρώμενα, κατασκηνωτικά παιχνίδια, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, παιδικές παραστάσεις, βραδινές συναυλίες! Επίσης: παίζουμε stratego, σκάκι και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια!

poster-11thoap-2023.jpg

Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ