close search results icon

Το αντίο του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Δεν ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη!

Ένα ταξίδι που τελείωσε. 

Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ, είπε ο Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο να κάνει ειδική αναφορά σε όλα τα άτομα που εργάζονται στον σύλλογο, μη συμπεριλαμβάνοντας τη διοίκηση, ενώ ειδική μνεία έκανε στον άμεσο συνεργάτη του, Άντρεϊ Φεντσέκοφ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Φεύγω με θλίψη γιατί, μετά την κατάκτηση τίτλων στις ομάδες όπου εργάστηκα, για πρώτη φορά στην καριέρα μου, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τρόπαια.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με μοναδική, απίστευτη ατμόσφαιρα, και η αγάπη και το πάθος που αισθάνονται και επιδεικνύουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τα μεγαλύτερα προσόντα που διαθέτει ο σύλλογος. Εύχομαι μια μέρα η αγάπη που έχουν για τον σύλλογο να ταιριάξει εξίσου με επιτυχία! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Έχω ένα βαθύ χρέος ευχαριστιών σε όσους είχα το προνόμιο να δουλεύω μαζί καθημερινά. Η ακούραστη δέσμευσή τους και οι προσπάθειες, από τους παίκτες του γήπεδου, προπονητή και team manager μέχρι το τεχνικό team μέχρι τον πολυάριθμο κόσμο (Γιατροί, Αναλυτές, physios, kit mens, διατροφολόγος), που εργάζονται επιμελώς, ήταν ανεκτίμητες. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους για να κάνουν τον σύλλογο όσο καλύτερο μπορεί να είναι κάθε μέρα.

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών θα είμαι πάντα ένας από εσάς!

ΥΓ. ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον βοηθό μου, Άντρεϊ Φεντσέκοφ, για την πίστη και την υπομονή του! Ζοσέ Μπότο».

πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ