close search results icon

Το έχουν ρημάξει το εξωκλήσι στη Νέα Ζωή-κανένας σεβασμός!

Το έχουν ρημάξει το εξωκλήσι στη Νέα Ζωή-κανένας σεβασμός!

Το πανέμορφο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στη Νέα Ζωή Σκύδρας αποτελεί έναν υπέροχο χώρο λατρείας με τους κατοίκους του χωριού και την εκκλησιαστική επιτροπή να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για τη συντήρηση του ενώ και ο περιβάλλοντας χώρος είναι μοναδικής ομορφιάς με πολύ κόσμο να περνάει στιγμές χαλάρωσης. 

nea-zwi-skydra-pellanews20221106-131943.jpg

Πολλοί μάλιστα επιλέγουν το συγκεκριμένο εξωκλήσι για τις τελετές του γάμου και βάπτισης ενώ δεν είναι λίγοι και οι πιστοί που σπεύδουν να ανάψουν το κεράκι τους και να προσευχηθούν. Ωστόσο για άλλη μια φορά τα παράπονα που φτάνουν στο pellanews.gr είναι έντονα, γεμάτα απογοήτευση και εκνευρισμό. Άγνωστοι, χωρίς κανέναν σεβασμό και φόβο εκτονώνουν τις ανώμαλες ορέξεις τους βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας. Για άλλη μια φορά πριν από μερικές ημέρες κατέστρεψαν έπιπλα που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο καθώς και το παγκάρι. Στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αφαιρέσει μέχρι και εικόνες. 

nea-zwi-skydra-pellanews20221106-131915.jpg

Είναι πραγματικά λυπηρό να μη γίνεται αντιληπτό το πόσο δύσκολο είναι να συντηρηθούν αυτά τα κτήρια και οι λατρευτικοί χώροι από ορισμένους ενώ προκαλεί αγανάκτηση αυτά τα άτομα να μην έχουν συλληφθεί και τιμωρηθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ