close search results icon

Το "Γλυκό Δέντρο της Αγάπης" και το 2022 στα Γιαννιτσά!

Η ομάδα εθελοντών μετά την επιτυχή δράση του 2021...ξαναχτυπά αλληλέγγυα και φέτος! 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Το Γλυκό Δέντρο της Αγάπης θα προσπαθήσουν και φέτος να "φτιάξουν" με τρόφιμα για άπορους συμπολίτες μας μία ομάδα εθελοντών από τα Γιαννιτσά, κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία και τα Χριστούγεννα του 2021. Εις εξ αυτών των ανθρώπων, η κ. Εύα Μαυροκεφαλίδου, σημειώνει αναλυτικά την ανθρώπινη φιλοσοφία, τακτική και ψυχή:

"Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την γέννηση του θεανθρώπου. 

Ολοι γνωρίζουμε πως καθημερινά συνάνθρωποι μας σιτίζονται με το γεύμα αγάπης, θέλω λοιπόν και φέτος να σας ζητήσω να προσφέρουμε όλοι από ένα κουτί γλυκά τυλιγμένα σε δώρο του ενός ή του μισού κιλού, ότι μπορεί ο καθένας (μελομακάρονα η καλύτερη πρόταση γιατί οι περισσότεροι είναι άτομα μεγάλης ηλικίας και η κατανάλωση τους θα είναι πιο εύκολη ). 

Εκτός από γλυκά όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν και άλλα προιόντα (υπάρχει ανάρτηση παρακάτω) Ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε το πιό ΓΛΥΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ και μαζί με το γεύμα να δοθεί και ένα κουτί γλυκά στον καθένα.

Από 10 Δεκεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου και ώρες 10-12 το πρωί και 5-7 το απόγευμα κάθε μέρα θα μπορείτε να αφήνετε τα δώρα αγάπης σας στα γραφεία της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου ακριβώς δίπλα από το Γεύμα αγάπης. 

Και μην ξεχνάμε φίλοι μου: Οταν παίρνεις δώρα γεμίζουν τα χέρια σου. Όταν δίνεις δώρα γεμίζει η ψυχή σου !! 

Είμαι σίγουρη πως και φέτος η συμμετοχή σας θα είναι μεγάλη....να είστε όλοι καλά !!!"

screenshot-2-cuUbi.png
3-gAbcA.jpg
1-LYITM.jpg
4-q3kzg.jpg







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ