close search results icon

Το «ξέσπασμα» από την αδερφή του: «Έξι χρόνια χωρίς τον Νάσο, ανύπαρκτη δικαιοσύνη»

Έξι χρόνια από την καταραμένη ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο 24χρονος φίλος του Δικεφάλου.

Μαύρη «επέτειος» είναι η 27η Απριλίου για τον ΠΑΟΚ, καθώς συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Νάσος Κωνσταντίνου - Το «ξέσπασμα» της αδερφής του περί δικαιοσύνης.

Ξημέρωσε μία αρκετά δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κυρίως του Νάσου Κωνσταντίνου. Έξι χρόνια από την καταραμένη ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο 24χρονος φίλος του Δικεφάλου. Έξι χρόνια με μία ανύπαρκτη δικαιοσύνη, όπως σημειώνει η αδερφή του, στο μήνυμά της.

Έξι χρόνια από την ημέρα που ο Νάσος έπεσε θύμα μιας άνανδρης επίθεσης που είχε ως κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του...

«Και μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, ακριβώς η ίδια μέρα... Πέμπτη 27/4/2017... Δυστυχώς και φέτος, ξημέρωσε αυτή η καταραμένη ημέρα. Ακόμη μας βρίσκει κενούς ψυχικά, χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας από τους 'δολοφόνους', με μία δικαιοσύνη ανύπαρκτη και με ένα σταυρό που θα κουβαλάμε όλοι μας μέχρι τη μέρα που θα έρθει η ώρα μας. Και μέχρι η μέρα που θα πάω να τον βρω να έρθει, θα ζητάω δικαιοσύνη γι΄αυτόν, για εμάς, για όλα τα όνειρα και τις ζωές που πήγαν χαμένες. Νάσο, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για σένα. Σ'αγαπάω για πάντα».

screenshot-1-Wf8gL.png

πηγή: sdna.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ