close search results icon

Το νέο μουσείο της Αξιούπολης

Το νέο μουσείο της Αξιούπολης

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε η ονοματοδοσία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης σε «Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης Δημάρχου Ιωάννη Πολυχρονίδη», προς τιμήν του αποβιώσαντος πρώην δημάρχου για την πλούσια και πολυσχιδή προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

fb-img-1690642883133.jpg



Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και η σύζυγος του εκλιπόντος κ. Ρένα Πολυχρονίδου, οι οποίοι έκαναν και τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοδοσίας

Ο  δήμαρχος στο χαιρετισμό του έκανε μία αναφορά στο έργο του πρώην δημάρχου και κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «…ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης στο έργο και την προσωπικότητα του Δημάρχου Ιωάννη Πολυχρονίδη, οφείλουμε να τον θυμόμαστε πάντα».

fb-img-1690642879138.jpg



Την εκδήλωση τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη π. Θεόκλητος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, ο Διοικητής της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Τζούρτζος, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής Γιώργος Γεωργίτσαρος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βαγγέλης Νίτσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ.Π Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Χρήστος Δραγανίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βασιλειάδης, η τοπική σύμβουλος Αξιούπολης Νόπη Κουταλίδου τα παιδιά του εκλιπόντος Κέλλυ και Χρόνης, καθώς και τα εγγόνια του, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλοι της οικογένειας και πολίτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ