close search results icon

Το ΠΑΣΟΚ ως "κάστρο φύλαξης" από τους...δημοσιογράφους στα Γιαννιτσά

Την επόμενη φορά απαγορεύστε να φωτογραφίσουμε και τον Πρόεδρο. Που ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ένας φακός...

Όχι, αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Με έναν Πρόεδρο φυλασσόμενο σαν "αστακός" λες και θα μιλούσε στο Περιστέρι, στο Πεδίον του Άρεως ή στην Ομόνοια. Ναι, εκεί χρειάζεται φύλαξη μεγέθους. Αλλά στην περιφέρεια...στα Γιαννιτσά; Τέτοιου είδους "φύλαξη", με στελέχη του κόμματος, υποψηφίους Βουλευτές και κόσμο που πήγε πραγματικά να ακούσει τα όσα είχε να πει, όχι. 

Δεν μπορείς να κριτικάρεις μία κυβέρνηση, μία αξιωματική αντιπολίτευση, έναν κόσμο ακρίβειας και κατήφειας, τη στιγμή που δεν επιτρέπεις οι τοπικοί δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους, υπό των 35 βαθμών κελσίου των καμερών της ΕΡΤ, η οποία, όπως μας είπε ο επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του Νίκου Ανδρουλάκη, μετέδιδε...live την ομιλία! Αλήθεια, που νομίζουν οτι αναφέρονταν; Σε σπουδαστές που κάνουν "πρακτική" και όχι επαγγελματική δουλειά;

Όχι κύριοι. Δεν μπορεί να αμαυρίζεις μια προσπάθεια καλής οργάνωσης των τοπικών στελεχών, παρουσιάζοντας "ασφάλεια" άλλων εποχών που "τραβολογά" και "διακτινίζει" τους οικοδεσπότες της ενημέρωσης, όταν επισκέπτεσαι μία περιοχή. Απαγορεύοντας τους ακόμη και να φωτογραφίσουν από το σημείο ήχου, στο ημιόροφο του εξαιρετικού ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία. 

Η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ ήταν φιλοξενούμενη. Το ρεπορτάζ του 1,5 λεπτού δεν θυσιάζεται από τα αφιερώματα που θα κάνουν οι περιφερειακοί δημοσιογράφοι, διότι τιμούν κατά αυτόν τον τρόπο τον "επισκέπτη" αρχηγό ενός κόμματος. Σεβόμενοι πραγματικά το επάγγελμα και το λειτούργημα τους. 

Παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών που προσδίδουν ποιότητα στον χώρο, ο οποίος αγκομαχά να ξεσκαλώσει από το 11%, κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και η εξήγηση θα μπορούσε να είναι η απουσία νεολαίας. Είδε κανείς, πέραν μερικών ανθρώπων, νεολαία πουθενά; 

Απαράδεκτο αυτό που έγινε. Η Ελλάδα, θα μείνει εκεί που είναι. Μετά την 100η θέση στην ελευθερία όχι μόνο του λόγου, αλλά των κινήσεων, όπως αποδείχτηκε.

Και όχι, υπεύθυνη δεν είναι μόνο η κυβέρνηση τελικά. 

Κρίμα, αντίο σας, δεν θα μας λείψετε καθόλου...

Υ.Γ.: Η φωτογραφία του άρθρου, είναι "παράνομη". Τραβήχτηκε από σημείο που δεν "επιτρεπόταν" από την προσωπική ασφάλεια του Προέδρου, του Πανελλήνιου ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Κινήματος (επανήλθε το όνομα. Ο χαρακτήρας...μπα!). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ