close search results icon

Τολιόπουλος: «Λυπημένος που η εμφάνισή μου δεν συνδυάστηκε με νίκη»

Τολιόπουλος: «Λυπημένος που η εμφάνισή μου δεν συνδυάστηκε με νίκη»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος σταμάτησε στους 38 πόντους απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, με τον διεθνή γκαρντ να αναφέρεται στη σημασία αυτής της εμφάνισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν υπάρχει κάποιο… σημάδι που σε προϊδεάζει για την καλή εμφάνιση: «Δεν υπάρχει κάτι που νιώθεις από την αρχή. Δεν πίστευα πως θα βάλω τόσους. Ήξερα πως είμαι ικανός να βάλω 20-25 πόντους. Βέβαια, είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να συνδυάσω μια τόσο καλή εμφάνιση με μια νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκα ρυθμό και ένιωθα πολύ καλά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός πως αυτή η εμφάνιση έγινε μπροστά στον Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Βασίλης είναι το είδωλο από μικρός. Τον θαύμαζα και ένοιωθα δέος μπροστά του. Ήμουν χαρούμενος τέτοια εμφάνιση στο ίδιο παρκέ μαζί του. Μου είπε συγχαρητήρια και τίποτε άλλο».

Για το αν τον φορτώνει ευθύνη το δεύτερο σερί μεγάλο παιχνίδι του:

«Μου δίνει κίνητρο το ότι έχω κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Μόνο αυτό και θέλω να συνεχίσω έτσι, για να βοηθήσω την ομάδα μου να επανέλθει στις νίκες».

Για την κριτική που δέχθηκε τα προηγούμενα χρόνια:

«Έχω ακούσει ότι ήμουν αδύναμος, ότι δεν έπαιζα άμυνα και ότι σκεφτόμουν μόνο να σκοράρω. Ήθελα να έρθω στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνα, για να δείξω πως έχω δουλέψει και μπορώ να κάνω και τα δύο πράγματα καλά και πως μπορώ να ανέβω επίπεδο».

Για το αν ήταν δύσκολη η μετάβαση από τον ΠΑΟΚ στον Άρη:

«Η αντιπαλότητα πάντα θα υπάρχει. Πάντα θα είναι δύσκολο να πάρει το αντίθετο μονοπάτι ένας παίκτης. Όπως έχω πει ένιωθα οικεία».

Για την Εθνική και μια ενδεχόμενη κλήση του:

«Θα ήταν κάτι που θα ήθελα αλλά έχουμε ακόμα μέχρι τον Φλεβάρη. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Με δύο παιχνίδια δεν αξίζω να είμαι στο παράθυρο. Θεωρώ πως θα τα καταφέρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ