","wordCount":5,"timeRequired":1,"author":{"@type":"Person","name":"Παύλος-Νεκτάριος Παπαδόπουλος","description":"

Δημοσιογράφος

\r\n

Μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ

"},"publisher":{"@type":"Organization","id":"https://www.pellanews.gr#Organization","name":"pellanews.gr","sameAs":[["pellanews"],["pella"],["pella news.gr"]],"url":"https://www.pellanews.gr","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://www.pellanews.gr/pellanews/img/logo.png","width":"248","height":"52"}},"image":{"@type":"ImageObject","url":"https://www.pellanews.gr/portal-img/top-big/133/gampros.jpg","width":"780","height":"600"}}]}
close search results icon

Τους πέθανε... Γαμπρός στο Ηράκλειο Κρήτης πήγε στην Εκκλησία με νεκροφόρα (vid)

Καλά να ναι το ζευγάρι, ας ελπίσουμε να τους φέρει τύχη η έμπνευση αυτή και να έχουν μια τρομερή ζωή παρέα.

Έχουμε δει κι έχουμε δει διάφορες εντυπωσιακές εμφανίσεις είτε από γαμπρούς είτε από νύφες σε γάμους, αλλά ένας τύπος από το Ηράκλειο Κρήτης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο γαμπρός λοιπόν, ήταν καλοντυμένος, είχε και το μπουκέτο με τα λουλούδια στο χέρι αλλά εμφανίστηκε στην Εκκλησία με νεκροφόρα... Καλά να ναι το ζευγάρι, ας ελπίσουμε να τους φέρει τύχη η έμπνευση αυτή και να έχουν μια τρομερή ζωή παρέα.

Και βαθιά γεράματα... 

(από το sdna.gr)

@mpikos1988

♬ πρωτότυπος ήχος - Στελιος Παμπρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ