Τραγωδία στην Καθαρά Δευτέρα στα Σεβαστιανά Σκύδρας: 55χρονος σκοτώθηκε μετά από ανατροπή τρακτέρ
Τραγωδία ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στα Σεβαστιανά Σκύδρας, όπου ένας άνδρας περίπου 55 ετών έχασε τη ζωή του έπειτα από ανατροπή τρακτέρ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες, όταν – υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – το γεωργικό όχημα που οδηγούσε ο 55χρονος ανετράπη σε αγροτική περιοχή των Σεβαστιανών. Από την ανατροπή ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο 55χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ εξετάζεται αν το τρακτέρ διέθετε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αν οι συνθήκες του εδάφους συνέβαλαν στην ανατροπή.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Σκύδρας, καθώς πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο που χάνει τη ζωή του σε αγροτικό δυστύχημα στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Όλη η Ελλαδα ενας πολιτισμός και στην Αλμωπία
26 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ