Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 5χρονο αγόρι
Βαθιά θλίψη προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός αγοριού μόλις 5 ετών, το οποίο διακομίστηκε νεκρό λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας – ξημερώματα Τρίτης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του The Newspaper, το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι γιατροί του ΤΕΠ έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, ωστόσο, δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν.
Κατόπιν εντολής των αρχών, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα δεδομένα για την κατάσταση υγείας του παιδιού πριν από το τραγικό συμβάν.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση τις επόμενες ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Μαζί με τους συναδέλφους τους οι ταξιτζήδες της πόλης
02 Δεκεμβρίου 2025 -
Γιαννιτσά: Βρήκαν..."φως" και την άρπαξαν!
02 Δεκεμβρίου 2025 -
Γιαννιτσά: Δυναμικά στη Γενική Συνέλευση τα Άθυρα!
02 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ