Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η ηλικιωμένη, περίπου 75 χρονών, έχασε τη ζωή της. Ο ηλικιωμένος - περίπου 80 ετών - σύζυγός της νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο «Η Ελπίς».
Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από τη κουζίνα του σπιτιού. Η ηλικιωμένη είχε τηλεφωνήσει στην οικιακή βοηθό και της είπε να έρθει στο σπίτι τους. Ωστόσο, εκείνη δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως.
Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σκιάθου από το ύψος της οδού Νάξου έως την οδό Πίνδου.
protothema.gr
ΣΧΟΛΙΑ