close search results icon

Τραγωδία στα Τέμπη: Εδώ καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια-Βαγόνι Β3, θέση 67

Εικόνα γροθιά στο στομάχι...

Βαγόνι Β3, θέση 67. Ήταν η θέση όπου καθόταν η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η σορός του άτυχου κοριτσιού ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA ενώ φίλοι και συγγενείς την αναζητούσαν μέσα από τα social media.

Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της ανάρτησε φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος μέσα από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62.

H φωτογραφία που ανάρτησε ο κ. Σούρλας στο προφίλ του στο Facebook αποτυπώνει με τον πιο σκληρό τρόπο την σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο τρένων καθώς τα πάντα έχουν διαλυθεί.

009.jpg
3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, όπως δημοσιοποιήθηκε από τον κ. Στέλιο Σούρλα, δικηγόρο. 

screenshot-7-Qu6hQ.png

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της

Παράλληλα ο δικηγόρος της οικογένειας της Ιφιγένειας μίλησε στον Alpha και είπε πως η 23χρονη βρισκόταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό. Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

πηγή: tanea.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ