Τραγωδία στις Καλύβες Χαλκιδικής: 38χρονος από την Αριδαία ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιουνίου στις Καλύβες Χαλκιδικής, όταν ένας 38χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για μπάνιο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν λουόμενοι και ναυαγοσώστης, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ο 38χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας καταγόταν από την Αριδαία, γεγονός που έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο.
Η υπόθεση υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο την ανάγκη για προσοχή κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν εμφανείς κίνδυνοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ρίγη: Οι γιατροί τιμούν τον 14χρονο πριν τη λήψη των οργάνων του
15 Ιουνίου 2025 -
Πέλλα: Υπέροχο διήμερο "Ζωντανεύοντας τις Γειτονιές"
15 Ιουνίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ