500

Whoops, something went wrong on our servers.

Error
500

Whoops, something went wrong on our servers.

close search results icon

Τραμπ: Έχω πάρει την απόφασή μου για τις εκλογές του 2024

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα ήταν καν υποψήφιοι αν το έκανα αυτό γιατί, αν δεις τις δημοσκοπήσεις, δεν εγγράφονται καν», είπε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πάρει, λέει, την απόφασή του. Σε συνέντευξή του στο New York Magazine, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ότι σκέφτεται πότε -και όχι αν- θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Θα έλεγα ότι η μεγάλη μου απόφαση θα είναι αν θα το πω πριν ή μετά», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, αναφερόμενος φαινομενικά στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πηγαίνω πριν ή μετά; Αυτή θα είναι η μεγάλη μου απόφαση», πρόσθεσε ο Τραμπ, αφού επιβεβαίωσε ότι έχει «ήδη λάβει αυτήν την απόφαση» όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να είναι υποψήφιος.

Ο πρώην πρόεδρος και οι κορυφαίοι βοηθοί του σκέφτονται πότε πρέπει να μεταβεί στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων του 2024 για να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο της ανακοίνωσής του -- και να αποτρέψουν υποψήφιοι αντίπαλοι του GOP (Grand Old Party, Ρεπουμπλικανοί) από το να τον αμφισβητήσουν.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα ήταν καν υποψήφιοι αν το έκανα αυτό γιατί, αν δεις τις δημοσκοπήσεις, δεν εγγράφονται καν», είπε ο Τραμπ.

Ένας από αυτούς τους Ρεπουμπλικάνους είναι ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, ένας αναδυόμενος ήρωας μεταξύ των συντηρητικών της βάσης του οποίου οι πράξεις -- συμπεριλαμβανομένης της άρνησής του να αποκλείσει δημόσια μια πρωταρχική αμφισβήτηση στον Τραμπ -- έδειξαν έντονα ότι μπορεί να κοιτάζει και τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ έχει πει προηγουμένως σε συμβούλους ότι πιστεύει ότι θα νικούσε εύκολα τον Ρεπουμπλικανό της Φλόριντα σε προκριματικές εκλογές, εκτός από το ότι θα τονίσει τη δική του διαρκή δημοτικότητα μεταξύ της βάσης του GOP σε πρόσφατες δηλώσεις και αναρτήσεις στον ιστότοπό του στο Truth Social.

πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ