close search results icon

Τραπέζωμα με πρωτοβουλία του Τσούμπερ και… Ομπράντοβιτς στην ΑΕΚ

Τραπέζωμα με πρωτοβουλία του Τσούμπερ και… Ομπράντοβιτς στην ΑΕΚ

Μετά τη χθεσινή προπόνηση (11/8) όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ γευμάτισε στη Βουλιαγμένη μετά από πρωτοβουλία του Στίβεν Τσούμπερ. Στον ίδιο εστιατόριο βρέθηκε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Τους τελευταίους μήνες και ειδικά με το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Στίβεν Τσούμπερ έχει αναλάβει έναν πιο ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ. Ο Ελβετός άσος είναι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ένωσης και συχνά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν το καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Έτσι και την Πέμπτη (11/8) μετά το τέλος της προπόνησης όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης μετά από πρωτοβουλία του διεθνή άσου. Στο γεύμα παρευρέθηκε ο Μπρούνο Άλβες, ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας ενώ οι παίκτες το συνδύασαν και με μπάνιο στη θάλασσα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων και άπαντες συμφώνησαν στο να οργανώνουν συχνά μέσα στη σεζόν τέτοιες συναντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως στο ίδιο εστιατόριο όπου γευμάτισε η ΑΕΚ βρισκόταν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος προ ημερών ήταν στο ΟΑΚΑ για το φιλικό της Εθνικής με την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ