close search results icon

Τρένο χτύπησε αυτοκίνητο κοντά στον σταθμό Τρικάλων

Το νέο ατύχημα έρχεται στον απόηχο της παρέμβασης της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) για τις συστηματικές ακυρώσεις.

Νέο απρόοπτο με αμαξοστοιχία της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) σημειώθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα η αμαξοστοιχία 1886 ενώ κινούνταν στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα χτύπησε όχημα σε διάβαση κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα www.trikalaola.gr, τραυματίστηκαν ελαφρά τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train αναφέρεται πως «δεν υπάρχουν τραυματισμοί» και ότι το τρένο «χτύπησε σταθμευμένο όχημα σε διάβαση κοντά στον Σ.Σ. Τρικάλων». Ενημέρωνε επίσης για καθυστερήσεις, ενώ με νεότερη ενημέρωση στο Twitter έκανε γνωστό 20 λεπτά αργότερα πως η αμαξοστοιχία ξεκίνησε εκ νέου για τον προορισμό της.

Το νέο ατύχημα έρχεται στον απόηχο της παρέμβασης της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) για τις συστηματικές ακυρώσεις, καθυστερήσεις, τροποποιήσεις ή και καταργήσεις δρομολογίων που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ