close search results icon

Τροχαίο στο Σχιστό: Τι φοβούνται οι γιατροί για τους νέους που ακρωτηριάστηκαν – Οι συγκλονιστικές περιγραφές

Σε τι κατάσταση είναι ο οδηγός. 

Ακόμη δεν έχει περάσει το σοκ των περιγραφών της 22χρονης Ηλιάνας, που ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο στο Σχιστό, ξημερώνοντας Χριστούγεννα. «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια!» είχε πει χθες στο LiveNews, περιγράφοντας τα πρώτα της λόγια μετά το τροχαίο…

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που «έχασε» το ένα πόδι του στο τροχαίο στο Σχιστό, παλεύει να σώσει το άλλο…

Σύμφωνα με στενό συγγενή της 22χρονης που μίλησε στο LiveNews, ο μεγάλος κίνδυνος τώρα, είναι ο κορονοϊός που βρίσκεται σε έξαρση.

«Και οι δυο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι. Εξαιτίας του κορονοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση, ανησυχούν. Η Ηλιάνα χτες σφάδαζε στους πόνους και ζήτησε από τους γιατρούς να αλλάξουν τα παυσίπονα. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη με την μητέρα της να είναι συνέχεια στο πλευρό της».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο και η τρίχρονη κορούλα της που ήταν η μοναδική σκέψη της όταν η 22χρονη μπήκε στην εντατική.

«Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα «Γωγώ» στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου», είχε πει η ίδια στο MEGA.

Αν δεν φορούσαμε ζώνες, δεν θα μιλούσαμε τώρα μαζί έχει παραδεχτεί η Ηλιάνα, μιλώντας για την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, τη στιγμή που έγινε το ατύχημα. Ταχύτητα που όπως αποδείχθηκε, άλλαξε για πάντα τη ζωή των δύο νέων ανθρώπων, που είχαν βγει για να διασκεδάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή: newsit.gr, μέσω sdna.gr/newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ