Βαγγέλης Ουργαντζόγλου: Η προστασία της κοινής περιουσίας δεν είναι πολυτέλεια είναι υποχρέωση και σεβασμός προς τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Η δήλωση του προέδρου της Θηριόπετρας
Μετά τον ισχυρό άνεμο που έπληξε το χωριό μας, καταγράφηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους, οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκαν ζημιές:
- Στις σκεπές του Μορφωτικού Συλλόγου, του Δημοτικού Σχολείου του Νηπιαγωγείου και της κοινότητας
-Το κιόσκι στον χώρο κάτω από τα μνήματα
-Την περίφραξη των μνημάτων του χωριού
-Τα κουφώματα του κοινοτικού καταστήματος, τα οποία δεν κλείνουν πλέον σωστά
-Τους καθρέφτες οδικής ασφάλειας, οι οποίοι έχουν σπάσει
-Τους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από τον άνεμο

Οι ζημιές αυτές επηρεάζουν την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα των χώρων και την καθημερινότητα των κατοίκων και απαιτούν άμεση τεχνική παρέμβαση. Ως Κοινότητα, ζητάμε από τον Δήμο την άμεση καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών, ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια, η λειτουργία των δημόσιων χώρων και η κανονικότητα στο χωριό μας.
Η προστασία της κοινής περιουσίας δεν είναι πολυτέλεια είναι υποχρέωση και σεβασμός προς τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Βαγγέλης Ουργαντζογλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μιχαηλίδου: 80 οι φάκελοι με κακοδιαχείριση από τη Χατζηδάκη στον ΟΠΕΚΑ
19 Φεβρουαρίου 2026 -
Ευλογιά προβάτων: Έχουν θανατωθεί 479.821 ζώα
19 Φεβρουαρίου 2026 -
Καθαρά Δευτέρα: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κουκουνάρια
19 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ