close search results icon

Βασιλειάδης: Πετύχαμε πολλα αλλά χρειάζονται περισσότερα

Βασιλειάδης: Πετύχαμε πολλα αλλά χρειάζονται περισσότερα

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου αναφέρθηκε με δήλωση του ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης 


 Τα τέσσερα αυτά χρόνια πετύχαμε πολλά και για την Πέλλα, αλλά χρειάζονται περισσότερα! Δώσαμε έμφαση στα μεγάλα έργα που για χρόνια και άδικα στερήθηκε ο τόπος. Τώρα είναι η ώρα να θέσουμε τους νέους στόχους που θα οδηγήσουν την Πέλλα στο αύριο.

 Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα κρίνει το έργο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα αποφασίσει για το μέλλον του. Παρά τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες κρίσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, το πρόγραμμα για το οποίο μας επέλεξαν οι Έλληνες πολίτες το 2019 εφαρμόστηκε.

 Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είμαι μόνος. Μαζί κάνουμε την αποτίμηση της τετραετίας και μαζί θέτουμε τους νέους στόχους. Με αφετηρία τη γνώση, με συνέπεια και σκληρή δουλειά, αλλά και τη Νέα Γενιά στο προσκήνιο, ζητώ την εντολή σας να αλλάξουμε αυτά που μας ταλαιπωρούν και να φτιάξουμε αυτά που μας αξίζουν.

 Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να απευθύνω ένα νέο κάλεσμα για το μέλλον. Να σχεδιάσουμε τώρα, την Ελλάδα του αύριο, την Πέλλα των παιδιών μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ