close search results icon

Βασιλειάδης: Τιμή μου που βρέθηκα στην ακριτική Αλμωπία

Βασιλειάδης: Τιμή μου που βρέθηκα στην ακριτική Αλμωπία

Στην Αριδαία και στην Αλμωπία βρέθηκε ο Λάκης Βασιλειάδης, ο οποίος εκπροσώπησε την βουλή στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. 

img-2476.jpg

Ο βουλευτής δήλωσε 

Η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, αποτελεί σημείο αναφοράς της ομοψυχίας, της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας. Δείχνει ότι με σοβαρότητα, με στόχο και με πάθος μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Αυτό που κανείς δεν θεωρεί πως μπορεί να επιτευχθεί.

Η ανάμνηση της Ελληνικής Επανάστασης και ο θρίαμβος της Παλιγγενεσίας, μας θυμίζουν κάθε χρόνο τα επιτεύγματα και τις θυσίες των προγόνων μας που κέρδισαν την ελευθερία που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε. Τιμούμε τη Μνήμη τους και δοξάζουμε τους αγώνες τους.

Είναι όμως και μια σημαντική θρησκευτική εορτή. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου που σήμερα γιορτάζει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, τα καλά νέα της επικείμενης γέννησης του Χριστού, μας γεμίζουν ελπίδα και προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα κα τον λαό μας.

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ακριτική Αλμωπία και την Αριδαία εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων στις επετειακές εκδηλώσεις.

Χρόνια Πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ