close search results icon

Βασίλης Μητκούδης: Πτυχιούχος με σφραγίδα της "Ανατολικής Ρωμυλίας" Γιαννιτσών (video)

Πήρε το πτυχίο από το ΑΠΘ καταχειροκροτούμενος και είναι έτοιμος για "νέους δρόμους και περιπέτειες". 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Η Ανατολική Ρωμυλία απέκτησε...τον πτυχιούχο της! 

Ένα ακόμη αστέρι στη μουσική που το ιστορικό πια Μουσικό Σχολείο ήταν το πρώτο σκαλοπάτι, το οποίο έδειχνε οτι θα ανέβει κι άλλα. 

Ο γνωστός μουσικός, ένας λαμπρός νέος καλλιτέχνης που είναι απ' αυτούς που αποτελούν ελπίδα διατήρησης της παράδοσης, Βασίλης Μητκούδης, είναι πλέον πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. 

Όπως σημειώνει φανερά ικανοποιημένος αλλά και αποφασισμένος συνάμα, "ένας κύκλος 5 σπουδαστικών χρόνων έκλεισε σήμερα(σ.σ. 12/7/2023). Κύκλος με πλούσιες εμπειρίες και πολλή γνώση!" 

"Όμως, η αγάπη για την μουσική επιφυλάσσει και άλλα μονοπάτια με περισσότερη εξερεύνηση! Συνεχίζουμε λοιπόν... σε νέους δρόμους και μουσικές περιπέτειες!", προσθέτει χαρακτηριστικά, σηματοδοτώντας τη συνέχεια. 

screenshot-16-1UvsN.png

Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις όμως....γιατί η παράδοση έχει και τους δικούς της "δασκάλους", που βρίσκονται δίπλα στον Βασίλη και οι οποίοι συνεχίζουν να του δείχνουν και να περπατούν μαζί του στο δρόμο του.

screenshot-17-F5Unk.png


"Βασίλη συγχαρητήρια! Βεβαίως, για το Άριστα στο βαθμό του πτυχίου σου, αποδεικνύοντας την μουσική σου ικανότητα και αξία, άλλα κυρίως γιατί κατάφερες με την ευγένεια, τη θετική διάθεση , το χαμόγελο , αλλά και το ταλέντο σου, να "κερδίσεις" την επιβράβευση και εκτίμηση όλων των καθηγητών σου αλλά και την θερμή αγκαλιά και φιλία των συμφοιτητών σου! Η ζωή σου ανοίγεται από δω και πέρα.. με τις προκλήσεις, τις δυσκολίες αλλά και τις πολλές όμορφες στιγμές της.... καλή συνέχεια!".

358672943-1373330796576171-7294488566990086510-n.jpg

Δεν το κάνουμε συγκινητικότερο, είναι η θέληση και η ικανότητα, η αγάπη για την καταγωγή και τις ρίζες μας, είναι η παράδοση, μουσική, ήθη, έθιμα. Είναι αυτά που στην εποχή που διανύουμε πρέπει να παλεύουμε για να διατηρούνται. 

Και οι άνθρωποι αυτοί, μεταξύ αυτών ο νέος μουσικός υψηλού επιπέδου Βασίλης Μητκούδης, ένας νέος καλλιτέχνης που κέρδισε τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αγάπη όλων, είναι εδώ, και όπως λέει ο Βασίλης "συνεχίζουμε σε νέους δρόμους και περιπέτειες". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ