close search results icon

Βήμα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ με Χατζηπαρασίδου και 2-0 στη σειρά των τελικών

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και με την Γιαννιτσώτισα παίκτρια να βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. απέναντι στη Ν. Ιωνία. 

Με κορυφαία την τερματοφύλακα Τομάσεβιτς και επιθετικό πλουραρισμό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Νέας Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη με 23-21 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α'1 χάντμπολ γυναικών.

Τη νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στο πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 23-21 στο κλειστό της Μίκρας και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α'1 χάντμπολ γυναικών. Επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες το ερχόμενο Σάββατο (29/4).

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και με την Χατζηπαρασίδου να βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα προηγήθηκε γρήγορα με 6-2. Η Νέα Ιωνία αντέδρασε και με τη Μανιά να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της επίθεσης, ισοφάρισε σε 8-8 και ξαναμπήκε στο ματς. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά 11-10, έχοντας το ισχνό προβάδισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη πάτησε... γκάζι, με αποτέλεσμα να ξεφύγει με 18-12 με συνεχόμενα γκολ της Σεβδίλη, η οποία έδωσε αέρα έξι τερμάτων στον Δικέφαλο. Η ομάδα της Αθήνας έριξε και πάλι την διαφορά στα τρία γκολ (19-16) στο 45', αλλά οι «ασπρόμαυρες» είχαν και πάλι τις λύσεις να φύγουν με 22-17 με την Μπροκάρντο και εν τέλει να πάρουν πιο εύκολα τη νίκη απ' ότι δείχνει το τελικό 23-21. MVP για τους νικητές η τερματοφύλακας Τομάσεβιτς η οποία είχε πολλές επεμβάσεις στο παλμαρέ της.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ