close search results icon

Βόλος: Ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του παραμονή Χριστουγέννων -Την έσωσε ο μεγαλύτερος αδερφός της

Βόλος: Ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του παραμονή Χριστουγέννων -Την έσωσε ο μεγαλύτερος αδερφός της

Ένα ακόμη εξοργιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, μέσα στην περίοδο των γιορτών.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ανήλικη κοπέλα, 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδερφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.

Ο εφιάλτης της 14χρονης την παραμονή Χριστουγέννων

Το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη. Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια, αλλοδαπής καταγωγής, αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας βγαίνει εκτός ορίων. Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το γιο του.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ