close search results icon

Βράζει ο Α.Σ. Γιαννιτσά για τον διαιτητή Μιχαηλίδη!

1-1 με τη Δόξα Μελισσίου, με τις "κόκκινες" να αφήνουν με μειονέκτημα την ομάδα των Γιαννιτσών από το 17'. 

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΑΣ Γιαννιτσών και της Δόξας Μελισσιού. Ισόπαλο το σκορ μεταξύ των δύο ομάδων 1-1.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός συντάκτης Γιώργος Χατζηχρήστος στο σοσιαλμιντιακό του γκρουπ "Ματιές στα Γήπεδα της Πέλλας "στο παιχνίδι αρνητικός πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο διαιτητής Μιχαηλίδης ,που μάλλον αυτοσκοπός του ήταν, να αναδειχθεί πρωταγωνιστής και ταυτόχρονα να διαλύσει την ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσών. 

Ο τελικός απολογισμός, δύο (2) κόκκινες κάρτες για τα Γιαννιτσά, στο 17' του πρώτου μέρους και στο 17' του 2ου μέρους, μία σε κάθε ημίχρονο για τον ΑΣ.

Ένα εις βάρος της πέναλτυ στο 2' των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ένα ακυρωθέν γκολ στο 48' και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στα Γιαννιτσά στο 59' σε ανατροπή του Κοσεογλου.

Ουσιαστικά έτσι πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρείται επιτυχία για τον ΑΣ που μπορεί να έπαιζε με 9 παίκτες όμως δεν κινδύνευσε να χάσει το παιχνίδι από το Μελίσσι που έδειξε ικανοποιημένο με την ισοπαλία.

~ Στο 5' σουτ του Γιαμαλιδη σταμάτησε στο δοκάρι.

~ Στο 10' ο Κοσέογλου πέτυχε το 1-0.

~ Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γκότσης ισοφάρισε.

*Κακή η τριπλέτα διαιτησίας, αποβλήθηκαν ο Σοφιανίδης στο 17' και ο Γιαμαλίδης στο 62 για τον ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ