close search results icon

Βραζιλία: Τσιμεντωμένος μέσα σε μπαούλο βρέθηκε γνωστός ηθοποιός που αγνοείτο από τον Ιανουάριο

Βραζιλία: Τσιμεντωμένος μέσα σε μπαούλο βρέθηκε γνωστός ηθοποιός που αγνοείτο από τον Ιανουάριο

Ένας Βραζιλιάνος ηθοποιός σαπουνόπερας, που αγνοείτο από τον περασμένο Ιανουάριο, εντοπίστηκε θαμμένος σε σπίτι σε προάστιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσα σε μπαούλο.

Άδοξο ήταν το κλείσιμο της αυλαίας για Βραζιλιάνο ηθοποιό, ο οποίος αγνοείτο από τον περασμένο Ιανουάριο και τελικά βρέθηκε δολοφονημένος στη συνοικία Κάμπο Γκράντε, του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η σορός του Τζέφερσον Ματσάντο ήταν δεμένη και στριμωγμένη μέσα σε ξύλινο μπαούλο, το οποίο είχαν τσιμεντώσει δύο μέτρα κάτω από τη γη. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη σορό του 44χρονου μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων την Τετάρτη.

Το ακίνητο στου οποίου την αυλή βρέθηκε το μπαούλο με τον νεκρό ηθοποιό, γνωστό από το πέρασμά του από πολλές βραζιλιάνικες σαπουνόπερες, ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία είπε στην Αστυνομία ότι είχε νοικιάσει το σπίτι σε έναν άνδρα που οι Αρχές έχουν αναγνωρίσει ως ύποπτο αλλά δεν κατονομάστηκε, ανέφερε το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1.

Ο Machado, ο οποίος ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πιστεύεται ότι γνώριζε το άτομο που νοίκιασε το ακίνητο όπου βρέθηκε το σώμα του και εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με το R7 news.

Δικηγόρος της οικογένειας είπε σε τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι το μπαούλο ανήκε στον Ματσάντο και προηγουμένως είχε απομακρυνθεί από το σπίτι του.

«Ο Τζέφερσον δολοφονήθηκε ψυχρά και βάναυσα από φθονερούς, κακούς και, φυσικά, αδίστακτους ανθρώπους» έγραψε η Cintia Hilsendeger, φίλη της οικογένειας, στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram.

Η τελευταία δουλειά του Machado ήταν στη σαπουνόπερα της Record TV «Reis», το 2022.

Ο ηθοποιός είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 27 Ιανουαρίου και κηρύχθηκε επίσημα αγνοούμενος στις 9 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια του Ματσάντο έμαθε ότι είχε εξαφανιστεί αφού μια μη κυβερνητική υπηρεσία επικοινώνησε μαζί τους για να τους πει ότι τα οκτώ σκυλιά του είχαν αφεθεί εγκαταλελειμμένα στο σπίτι του, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Κάθε ένα από τα σκυλιά είχε τη δική του συσκευή παρακολούθησης -δύο από αυτά πέθαναν και έξι νοσηλεύονται σε ένα κτηνιατρικό κέντρο.

Η μητέρα του, μιλώντας σχετικά σε βραζιλιάνικο μέσο, είπε ότι μίλησε για τελευταία φορά με τον Ματσάντο στις 29 Ιανουαρίου και της είπε ότι είχε ταξιδέψει στο Σάο Πάολο για συνέντευξη για δουλειά και πως θα έμενε για ένα διάστημα στο σπίτι ενός φίλου. Ανησύχησε όταν σταμάτησε να λαμβάνει κλήσεις από αυτόν και λάμβανε μόνο μηνύματα κειμένου που ήταν ανορθόγραφα... Όλο αυτό το διάστημα οι οικείοι του ήλπιζαν να είναι ζωντανός, όμως οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με την ανεύρεση της σορού του.


 iefimerida.gr

ΦΩΤΟ - Ο Βραζιλιάνος ηθοποιός Τζέφερσον Ματσάντο / Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ