close search results icon

Wimbledon: Σάκκαρη-Κόστιουκ 4-0 games (Πρώτο σετ)

Wimbledon: Σάκκαρη-Κόστιουκ 4-0 games (Πρώτο σετ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 1) ο εναρκτήριος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο 8) αντιμετωπίζει, για τον πρώτο γύρο του βρετανικού Grand Slam την Μάρτα Κόστιουκ (Νο 36), με στόχο τη νίκη-πρόκριση.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ανάμεσα στη Μαρία και την Ουκρανή αντίπαλό της επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη, ωστόσο μετατέθηκε για σήμερα, λόγω της βροχής, που έκανε άνω-κάτω το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας, στο Wimbledon.

Μάλιστα λόγω βροχής το πρώτο σερβίς του αγώνα καθυστέρησε και σήμερα για 1,5 ώρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στη φετινή grass season, γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό στο Νότιγχαμ από την Αλιζέ Κορνέ, στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Βερολίνου, κατάφερε να φτάσει, όπως και πέρσι, μέχρι τα ημιτελικά με την πορεία της να σταματάει από την Ντόνα Βέκιτς.

Στον αντίποδα η Κόστιουκ, στο μοναδικό της παιχνίδι φέτος στο γρασίδι (Μπέρμιγχαμ) ηττήθηκε από την Αναστάζια Ποταπόβα στα 3 set, σημειώνοντας την 3η διαδοχική της ήττα μετά από αυτές στη Ρώμη και στην πρεμιέρα του Roland Garros.

Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα τενίστρια να μετράει ισάριθμες νίκες στο US Open του 2021 και στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα το 2022 (6-4, 6-3).

zougla

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ