close search results icon

Χανιά: Μυστήριο με την εξαφάνιση πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς - Δραματική έκκληση της οικογένειας

Ο γιος της αλλά και οι νύφες της αγνοούμενης είναι πεπεισμένοι ότι έχει βρει τραγικό θάνατο.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι από τον Αλικιανό Χανίων με την οικογένειά της να κάνει έκκληση προκειμένου να μάθουν τι της συνέβη.

Ο γιος της αλλά και οι νύφες της αγνοούμενης είναι πεπεισμένοι ότι έχει βρει τραγικό θάνατο, αλλά τονίζουν ότι ακόμα κι αν κάποιος τη χτύπησε και την εξαφάνισε, δε θέλουν να τιμωρηθεί, θέλουν να βρουν ό,τι έχει απομείνει από αυτή.

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, ούτε της άξιζε να την χάσουμε, ούτε να μην ξέρουμε που είναι. Είμαστε εφτά οικογένειες που θέλουμε την μητέρα μας, δεν μας νοιάζει να τιμωρηθεί κάποιος. Θέλουμε τον άνθρωπο μας, να έχουμε ένα μνήμα, ένα κερί. Είναι το μόνο πράγμα που ζητάμε. Να μιλήσει κάποιος από αυτό το χωριό, να μας τη δώσουνε», αναφέρει η νύφη της.

Ο γιος της, Δημήτρης, εκτιμά πως οτιδήποτε έγινε, έγινε στο νεκροταφείο, πράγμα που όπως αναφέρει του είπαν και οι αστυνομικοί.

«Την πήραν εξωγήινοι ή την χτύπησαν λένε οι αστυνομικοί. Μας ενδιαφέρει να την βρούμε και να την πάμε εκεί που είναι ο πατέρας μου.»

Η οικογένεια της γυναίκας θεωρεί ότι στο χωριό γνωρίζουν τι έχει συμβεί, ότι είδαν, αλλά δεν μιλάνε.

«Μου κάνει εντύπωση ένας εργάτης στο νεκροταφείο που είπε πως είδε την μάνα μου να ανεβαίνει και του είπε “καλημέρα”. Σε μένα είπε αλλά και άλλα στην Αστυνομία. Τα είπε μπερδεμένα», τόνισε ο γιος της αγνοούμενης.

Έξω από το νεκροταφείο του χωριού βρέθηκε και νύφη της, Ζαμίρα, η οποία μίλησε με τον εργάτη που την είδε.

«Μου λέει “την είδα εδώ ακριβώς, αλλά δεν μου μίλησε”.»

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ