close search results icon

Χειροπέδες σε 33χρονο για trafficking με θύμα μια 23χρονη

Νέα υπόθεση, παρόμοια μ' αυτή της Ηλιούπολης. 

Μια νέα υπόθεση ομηρίας και trafficking, παρόμοια με αυτή της Ηλιούπολης, βλέπει το φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 23χρονη κοπέλα και φερόμενο δράστη έναν 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 33χρονος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντας της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια.

Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει και στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας. Ωστόσο εκεί την κράτησε παρά την θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της ενώ με την άσκηση βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Ο 33χρονος φέρεται να ήταν εκείνος που την συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 η 23χρονη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

πηγή: tvxs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ