close search results icon

Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας: Άριστη οργάνωση από τους συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας

Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας: Άριστη οργάνωση από τους συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας

Για την άριστη οργάνωση της εκδήλώσης παρουσίασης του νέου επετειακού λευκώματος της Αλμωπίας φρόντισαν οι συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας αλλά και η γραμματεία του. 

img-8560.jpg

Οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου σε συνεργασία με την γραμματεία του Δημάρχου και την προϊσταμένη του γραφείου του Μαρία Κιρκενίδου φρόντισαν για την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του επετειακού λευκώματος της Αλμωπίας. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου η Σοφία Αβραμίδου  αλλά και η Μαρία Κιρκενίδου βρέθηκαν στο Ξενιτίδειο προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της σημαντικής αυτής εκδήλωσης. 

img-8573.jpg
img-8673.jpg
img-8617.jpg

Μάλιστα όσοι βρέθηκαν στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο έλαβαν και το επετειακό λεύκωμα με την ιστορία της Αλμωπίας ενώ η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας Ιφιγένεια Ευταξιάδου φρόντισε και για την ταξιθέτηση των θέσεων. 

img-8663.jpg
img-8664.jpg
img-8787.jpg

Στην διεξαγωγή της επιτυχημένης εκδήλωσης συνέβαλαν και οι πρώην ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας Κωνσταντίνος Ανδρονίκου και Χρήστος Γρηγορίου δείχνοντας πως η δημοτική αρχή παραμένει συμπαγής. 

img-8789.jpg
img-8799.jpg








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ