Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Γεωργίτσα – Έναν άξιο Αστυνομικό Διευθυντή, οικογενειάρχη και άνθρωπο της πίστης!
Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα, 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, Δημήτρης Γεωργίτσας, ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει όχι μόνο για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και για το ήθος, τις αρχές και τις αξίες που τον χαρακτηρίζουν.
Ο Δημήτρης Γεωργίτσας αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσωπικότητα της τοπικής κοινωνίας της Πέλλας. Με αίσθημα ευθύνης, εργατικότητα και προσήλωση στο καθήκον, υπηρετεί την Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και την αποτελεσματική λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.
Πέρα όμως από τη στολή και τα καθήκοντά του, υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά του. Ένας καλός οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό, σεβασμό στις παραδόσεις και αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Ιδιαίτερη θέση στη ζωή του κατέχει η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, την οποία υπηρετεί και μέσα από την ιδιότητά του ως ιεροκήρυκα, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, ελπίδας, αλληλεγγύης και πνευματικής καλλιέργειας.
Η προσωπικότητά του συνδυάζει την πειθαρχία και την αποφασιστικότητα που απαιτεί η θέση του με την ευαισθησία, την ταπεινότητα και τις χριστιανικές αξίες που χαρακτηρίζουν την προσωπική του διαδρομή.
Αστυνομικός Διευθυντής, οικογενειάρχης και άνθρωπος της Εκκλησίας, ο Δημήτρης Γεωργίτσας αποδεικνύει ότι η προσφορά στην κοινωνία μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές εκφράσεις, με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο.
Με αφορμή τη σημερινή του ονομαστική εορτή, του ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη, φωτισμό και κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελεί.
Χρόνια πολλά, κύριε Διευθυντά! Ο Άγιος Δημήτριος να σας προστατεύει και να σας χαρίζει δύναμη σε κάθε βήμα της ζωής σας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Υπουργικό Συμβούλιο: Κρίσιμες κυβερνητικές προτεραιότητες και νομοσχέδια
02 Νοεμβρίου 2026 -
Ο ΠΑΟΚ "μίλησε" τελευταίος!
01 Νοεμβρίου 2026 -
Πανό γροθιά των οπαδών του Άρη
01 Νοεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ