Υπερθέαμα με «παρέλαση» από δεκάδες άλογα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης
Ένα μοναδικό υπερθέαμα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα Θεσσαλονικείς και τουρίστες, καθώς αυτή την ώρα, 30 άλογα με άμαξες καλπάζουν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή την έναρξη της 12ης έκθεσης για την κτηνοτροφία και την κτηνοτροφία «Zootechnia», δεκάδες άλογα ελληνικών φυλών, Ισπανικά και Φρίζιαν, άλλα έφιππα και άλλα με άμαξες ξεκίνησαν από το περίπτερο 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου είναι εγκατεστημένα, και κατευθύνθηκαν προς την νότια πύλη. Από εκεί, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, διασχίζοντας την Τσιμισκή, ενώ θα περάσουν μπροστά από τον Λευκό Πύργο και θα κινηθούν στην παραλιακή με κατεύθυνση το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Οι περαστικοί έμειναν έκπληκτοι στις… εικόνες του 19ου αιώνα που αντίκρισαν, σηκώνοντας το κινητό για να τραβήξουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.
thesstoday
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Inox24: Ζητείται υπάλληλος
18 Σεπτεμβρίου 2026 -
Inox24: Ζητείται υπάλληλος για e-shop
18 Σεπτεμβρίου 2026 -
Στέλλα Αραμπατζή: Η κτηνοτροφία κινδυνεύει με αφανισμό
17 Σεπτεμβρίου 2026 -
Στοπ από αστυνομία και Βρούτση στους φιλάθλους του Ηρακλή
17 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ