close search results icon

Υποδοχή μελών της Σερβικής κυβέρνησης στον Δήμο Αλμωπίας

Υποδοχή μελών της Σερβικής κυβέρνησης στον Δήμο Αλμωπίας

received-699203054961597.jpeg



Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Σερβίας με επικεφαλείς Υφυπουργούς και στελέχη της Σερβικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα οι κ. κ Miodrag Kapor, Zoran Antic, οι Πρόξενοι κ.κ Jasmina Milacic & Mr. Marko Stojanovic και ανώτατα στελέχη του στρατού της γειτονικής χώρας.

fb-img-1663925355436.jpg
fb-img-1663925358887.jpg




Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στον Εξαπλάτανο ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιάννιδης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Γιώργο Συλλέκτη και τον πρόεδρο του Εξαπλατάνου Κυριάκο Τραϊανού στο σερβικό μνημείο του χωριού, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Σέρβους στρατιώτες. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μετέβη στα νεκροταφεία της Αριδαίας, όπου κατατέθηκε στεφάνι.

received-1242622393225748-BMXE1.jpeg


Ακολούθως τα μέλη της Σερβικής κυβέρνησης συνάντησαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο και συζήτησαν τα πλαίσια συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με αφορμή την επίσκεψη της αντιπροσωπείας ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιάννιδης δήλωσε:

"Καλωσορίζουμε την αντιπροσωπεία της Σερβικής Κυβέρνησης και μέλη της αντιπροσωπείας στην Αλμωπία. Είναι πολύ σημαντικό για ένα έθνος να τιμάει όλους όσους θυσιάστηκαν. Επίσης θεωρώ δεδομένο πως υπάρχει μια ισχυρή ελληνοσερβική φιλιά. Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας και ως δημοτική αρχή θα στηρίξουμε αυτή την συνεργασία αλλά και θα φροντίσουμε ώστε να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση τα μνημεία που υπάρχουν στην περιοχή μας. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ