close search results icon

Υπόθεση απόπειρας βιασμού πίσω από το άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη;

"Πάλη και έπειτα δολοφονία", λέει ο καθ' ομολογίαν δράστης. 

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, αλλά και δεμένο με σκοινί από τον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν μέσα της Θεσσαλονίκης, πρώτα παραδόθηκε στις αρχές ο 29χρονος και στη συνέχεια, μετά από τις υποδείξεις του, εντοπίστηκε το θύμα άγρια δολοφονημένο μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το θύμα επιχείρησε να τον βιάσει, στη συνέχεια πάλεψαν και ακολούθησε η δολοφονία.

Ο άνδρας περιέγραψε τα γεγονότα λέγοντας ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης γνώρισε τον 64χρονο, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τρένων. Το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν πήγαν στο διαμέρισμά του στην οδό Καζαντζάκη στη Μενεμένη, καθώς, σύμφωνα με τον δράστη, ο 29χρονος συμφώνησε να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες επ΄αμοιβή.

Την ώρα που πραγματοποιούσε τις εργασίες, το θύμα φέρεται να επιχείρησε να τον βιάσει. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους με τον 29χρονο να χτυπά τον 64χρονο με γροθιές στο κεφάλι.

Στην ομολογία του ο άνδρας φέρεται, ακόμη, να ανέφερε ότι έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σκοινί και αμέσως μετά μετά πήγε στην κουζίνα, πήρε κάποια μαχαίρια και τον τραυμάτισε.

Τέλος, σύμφωνα με το thestival καθ΄ομολογίαν δράστης φέρεται να έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος «Παιδεραστή – 1» με το αίμα του θύματος.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ