Μιχάλης Μέγας: "Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι...δύναμη ζωής!" | PellaNews

Μιχάλης Μέγας: "Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι...δύναμη ζωής!"

"Μοιράζοντας τις σκέψεις μου μαζί σας, ανακαλύπτω ότι ο χρόνος μου έχει προσθέσει πολλές και πάντα θετικές εμπειρίες, από την Αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Έκανα φίλους, δυνάμωσα τα προσωπικά μου πιστεύω για το τι πραγματικά μπορείς να προσφέρεις σε όλους αυτούς που πιστεύουν σε σένα, αλλά και σε αυτούς που δεν σε πίστεψαν στην αρχή και τώρα είναι κοντά σου.

Μαζί χτίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης και τώρα, πάλι μαζί, επιθυμώ να την κάνουμε ακόμα πιο δυνατή.

Η Δήμαρχος μας, Κατερίνα Ιγνατιαδου, μου εμπιστεύτηκε μια θέση, την οποία στα χρόνια της θητείας μου, θέλω να πιστεύω ότι την δικαίωσα με τα αποτελέσματα που υπήρξαν.

Μαζί σταθήκαμε ψηλά στον αγώνα διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, αφού η Σκύδρα ήταν πρωτοπόρα, μαζί τιμήσαμε τον Ποντιακό Ελληνισμό με τις πρέπουσες εκδηλώσεις, μαζί σταθήκαμε απέναντι στους πολίτες που ανέμεναν την βοήθεια του Δήμου στα θέματα υγείας, μαζί και προπάντων αθόρυβα, ασκήσαμε κοινωνική πολιτική,για τους αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας.

Ειλικρινά, αν με ρωτήσει κανείς "είσαι ευχαριστημένος;" Θα απαντήσω όχι!

Γιατί πιστεύω, πάντα ότι μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα.

Νιώθω όμως, δικαιωμένος, γιατί αυτό που μπορούσαμε, αυτό καταφέραμε!

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, δεν είναι επάγγελμα.

Είναι όμως, δύναμη ζωής, γιατί όταν μπορείς να προσφέρεις, μπορείς να περνεις την ανταπόδοση, και αυτή μεταφράζεται στη συνέχεια της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο σου.

Σε όλη αυτή την διαδρομή ήμουν και συνεχίζω να είμαι ανθρώπινος.

Είμαι ο Μιχάλης που γνωρίσατε και παραμένω ο δικός σας άνθρωπος, σε ένα νέο ξεκίνημα, για έναν Δήμο Σκύδρας ισχυρό και δυνατό, όπως του αρμόζει.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΎΔΡΑΣ.