close search results icon

Άρης: Ακολουθεί το πρόγραμμα του με στόχο τον τελικό

Άρης: Ακολουθεί το πρόγραμμα του με στόχο τον τελικό

Οι κιτρινόμαυροι ακολουθούν το αγωνιστικό τους πλάνο, προκειμένου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όταν οριστεί αυτός από την ΕΠΟ.

Το αυριανό (28/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι σίγουρα το ίδιο με τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αποτελεί, όμως, ακόμα μια ευκαιρία για τον Άρη να μετρήσει τις δυνάμεις του, κάτι που είχε κάνει με απόλυτη επιτυχία στο Κλεάνθης Βικελίδης, με το αποτέλεσμα να είναι «μαγική» εικόνα και να διαμορφώνεται από την ατυχία και την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια, την εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και τα διαιτητικά λάθη.

Ο Άρης ακολουθεί κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, με στόχο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς φορμαρίσματος, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στον τελικό του Κυπέλλου, για τον οποίον ισχύει το εξής παράδοξο, να μην ξέρουμε, δηλαδή, ακόμα, το πότε θα γίνει. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, επίσης, στο να οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου την Πέμπτη 23 Μαΐου, αν φυσικά επαληθευτούν οι φήμες ότι αυτή θα είναι η εισήγηση της ΕΠΟ προς την εκτελεστική της επιτροπή.


Το Σάββατο 25 Μαΐου, όταν και είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, θα διεξαχθούν κανονικά οι τελικοί του Κυπέλλου σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Σκωτία. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει, δηλαδή, πρόβλημα με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου; Τη Δευτέρα, λογικά θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση για το πότε τελικά θα γίνει το παιχνίδι.


Με τους δυο φιναλίστ προφανώς και να να μη βλέπουν με θετικό μάτι αυτή τη νέα πιθανότητα αλλαγής στην ημερομηνία, καθώς θα σημαίνει ότι θα έχουν λιγότερες μέρες ξεκούρασης, μετά από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.


Σε αντίθεση με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, φαίνεται ότι στο μυαλό του Άκη Μάντζιου είναι ξεκάθαρες οι αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον πολύ σπουδαίο αυτόν αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αφήνοντας, βέβαια, ανοικτό ένα «παραθυράκι» για μια – δυο αλλαγές της τελευταίες στιγμής, σε συγκεκριμένες θέσεις, όπου δεν έχει «κλειδώσει» ο βασικός, όπως για παράδειγμα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Με βάση, λοιπόν, την τακτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο προπονητής του Άρη, θα πάρει και τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ. Αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή Το10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ