close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ: Πριν τις εκλογές του 2019 η πρόταση στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει μέσω του Αντώνη Διαματάρη θέση υπουργού στον Στέφανο Κασσελάκη.

Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όσο και ο ίδιος ο Αντώνης Διαματάρης έχουν διαψεύσει το δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχτεί πρόταση να γίνει υπουργός της ΝΔ το 2019.

Ωστόσο πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στο θέμα, αναρωτώμενες αρχικά εάν ο Παύλος Μαρινάκης έχει σωστή ενημέρωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς όπως αναφέρουν ο Στέφανος Κασσελάκης έχαιρε της εκτίμησης του Πρωθυπουργού, και ο τελευταίος είχε ζητήσει τη βοήθειά του για οικογενειακά ζητήματα.

Επίσης τονίζουν πως ο Αντώνης Διαματάρης στην διάψευσή του επί της ουσίας διαψεύδει πως έκανε την πρόταση εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν προσωπική του πρωτοβουλία. Κάτι που ωστόσο αναφέρουν πως είναι υπεκφυγή.

Επιμένουν ότι έγινε πρόταση για υπουργοποίηση του Στέφανου Κασσελάκη, πριν τις εκλογές του 2019.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ

«1)Επειδή μιλά αβίαστα για «fake news» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊσταμενό του;

Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως «αρθρογράφο υποστηρικτή» του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του.

Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο Υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη.

2) Ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε «μετά τις εθνικές εκλογές»…

Η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ