Διονύσης Σταμενίτης: «Ο Νομός Πέλλας μπορεί και πρέπει να πιάσει πρώτη θέση!» | PellaNews

Διονύσης Σταμενίτης: «Ο Νομός Πέλλας μπορεί και πρέπει να πιάσει πρώτη θέση!»

Πραγματοποίησε χθες το βράδυ την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία Διονύσης Σταμενίτης.

Μέσα σε πλήθος κόσμου από όλο τον Νομό που έφτασαν για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του κυρίου Σταμενίτη, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα νίκης και αλλαγής για την Ελλάδα και για την Πέλλα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παρουσίασε τις θέσεις του για την ανάπτυξη του Νομού Πέλλας τονίζοντας με έμφαση ότι ο Νομός Πέλλας δεν μπορεί να χάνει άλλο χρόνο και δεν αντέχει να σπαταλάει άλλες ευκαιρίες.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην γεωργία και την κτηνοτροφία, το οδικό δίκτυο και τον τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της περιοχής, τονίζοντας ότι ο σωστός σχεδιασμός και η πολλή δουλεία σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, μπορούν να οδηγήσουν τον Νομό Πέλλας στην πρώτη θέση.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη οι πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να στηρίξουν την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσουν ισχυρή εντολή για ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ζήτησε τέλος, από τους συμπολίτες του να είναι δίπλα του και να του δώσουν τη δύναμη να αγωνιστεί για τον τόπο του.